Κάντε εντύπωση

Κάθε τέταρτος καφές πίνεται έξω από το σπίτι. Δεν είναι παράξενο ότι ο πελάτης επιστρέφει ευχαρίστως στο κατάστημα, στο οποίο γεύεται καλύτερα το αγαπημένο του ζεστό ρόφημα. Μόνο που: Η ποιότητα του καφέ από μόνη της δεν αποτελεί καμία εγγύηση για τέλεια απόλαυση.

Εξαρτάται εξίσου από τη μηχανή, τη σωστή της ρύθμιση και την εξυπηρέτηση. Είτε επιλέξετε πλήρως αυτοματοποιημένη, με φίλτρα-καλάθια, είτε γαλλική πρέσα για τελετουργική προετοιμασία του καφέ - σας συμβουλεύουμε στην επιλογή σας και εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας. Όσο περισσότερη εμπειρία στον καφέ αποκτά η ομάδα σας, τόσο περισσότερο θα ενθουσιάσετε τους επισκέπτες σας, φίλους του καφέ.

Auftritt in Gold

Προκειμένου να ενισχυθεί η θετική εντύπωση και να επιστήσετε ακόμη περισσότερο την προσοχή στο εμπορικό σήμα ποιότητας της Dallmayr, έχουμε συμπεριλάβει ένα πλήρες συνολικό πακέτο, εφόσον το ζητήσετε – με υψηλής ποιότητας πιάτα Dallmayr, ελκυστικά αξεσουάρ και ποικίλο διαφημιστικό υλικό.

Kontaktieren

Sie jetzt Ihren Gastro-Berater

+49 180 XXX XX XX

zum Kontaktformular

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.