Κόκκοι καφέ

Μια ματιά πίσω από τους κόκκους

Σχεδόν κανένα άλλο φυσικό προϊόν δεν περιβάλλεται από τόσους πολλούς θρύλους και ανέκδοτες ιστορίες όσο ο καφές. Για σχεδόν κανένα άλλο ρόφημα δεν έχουν γραφεί τόσα πολλά – μόνο οι επιστημονικές έρευνες είναι 19.000. Στη σελίδα αυτή ανοίγουμε την είσοδο για την «περιπέτεια του καφέ» και πολλά ενδιαφέροντα θέματα, πέρα από την ποικιλία των προϊόντων μας. Περισσότερα για αυτό διαβάστε αντίστοιχα στη διεθνή ιστοσελίδα μας.

Εγγύηση ποιότητας

Ο οίκος Dallmayr στο Μόναχο είναι γνωστός για τις σπεσιαλιτέ του εδώ και 300 χρόνια. Ήδη από το 1900 η Dallmayr συγκαταλεγόταν στους κορυφαίους οίκους ντελικατέσεν της Ευρώπης και μεταξύ άλλων ήταν προμηθευτής της βαυαρικής βασιλικής οικογένειας και της γερμανικής αυτοκρατορικής αυλής στο Βερολίνο. Ακόμα και σήμερα απαίτησή μας είναι, να προσφέρουμε πάνω από όλα κορυφαία ποιότητα. Είτε στον καφέ, στο τσάι ή στα προϊόντα ντελικατέσεν.

Διάρκεια στο χρόνο

Ως οικογενειακή επιχείρηση αισθανόμασταν ανέκαθεν υπόχρεοι όχι μόνο προς τους εργαζομένους μας, αλλά και προς τους αγρότες του καφέ και το περιβάλλον τους. Συγκεκριμένα, έχουμε αναλάβει κοινωφελή δράση στην Αιθιοπία και την Τανζανία. Η συνεργασία με το ίδρυμα Almaz und Karlheinz Böhm-Stiftung καθώς και με το ινστιτούτο Jane Goodall Institut είναι για εμάς υπόθεση καρδιάς. Προϊόντα με πιστοποίηση UTZ, βιολογικά προϊόντα και προϊόντα αλληλέγγυου εμπορίου (πιστοποίηση Fair Trade) ολοκληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων μας.

Καφεγνωσία

Γνωρίζατε ότι οι μη καβουρδισμένοι κόκκοι καφέ είναι οι αποξηραμένοι πυρήνες του καρπού της καφέας και δεν είναι κατάλληλοι προς βρώση για τους ανθρώπους; Έχουν μια ελαφριά μυρωδιά από άχυρο. Πρώτα το καβούρδισμα θέτει σε κίνηση χημικές αντιδράσεις, οι οποίες αποσπούν από τους κόκκους έως και χίλια διαφορετικά αρώματα. Η καφεγνωσία της Dallmayr πηγάζει από τη γνώση για τα μυστικά των κόκκων. Ακολουθήστε μας ...

Βιβλιοθήκη πολυμέσων

Γενιές ολόκληρες στη Γερμανία γνωρίζουν την τηλεοπτική διαφήμιση με την ασύγκριτη μελωδία της Dallmayr, που φέρνει τρόπον τινά το άρωμα του φρέσκο-καβουρδισμένου καφέ μέσα στο σπίτι. Ακούστε προσεκτικά και δείτε τις τρέχουσες και ιστορικές διαφημίσεις της Dallmayr. Στη βιβλιοθήκη πολυμέσων θα βρείτε παρεμπιπτόντως και μουσική καθιστικού για να χαλαρώσετε με τον καφέ σας.


Περισσότερα για τα θέματα αυτά διαβάστε στη διεθνή ιστοσελίδα μας:

Εγγύηση ποιότητας

Ανακαλύψτε το καλύτερο από τα κάλλιστα
Εγγύηση ποιότητας

Διάρκεια στο χρόνο

Μάθετε πού και πώς δραστηριοποιούμαστε
Διάρκεια στον χρόνο

Καφεγνωσία

Μάθετε τα πάντα γύρω από το συναρπαστικό θέμα του καφέ
Καφεγνωσία


Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.