Dallmayr prodomo

Ευτυχώς που υπάρχει ακόμα κάτι τόσο καλό.

Αγαπημένος εδώ και δεκαετίες: Ο Dallmayr prodomo είναι ένα κορυφαίο μείγμα από τα εκλεκτότερα ορεινά καφεόδεντρα αράμπικα. Οι ποικιλίες, που σφραγίζουν με ιδιαίτερο τρόπο το άρωμά του, προέρχονται από την Αιθιοπία, την αρχική πατρίδα του καφέ.

Ο Dallmayr prodomo είναι ένα κορυφαίο μείγμα από τους εκλεκτότερους καφέδες αράμπικα ορεινών περιοχών, από τις καλύτερες περιοχές καλλιέργειας στον κόσμο.
Τη χαρακτηριστική γεύση σφραγίζουν πάνω από όλα οι κόκκοι αράμπικα από τις εύφορες νότιες επαρχίες της Αιθιοπίας, την πατρίδα του καφέ.
Ο ειδικός εξευγενισμός και το τελικό καβούρδισμα πλήρους αρωματισμού προσδίδουν στον Dallmayr prodomo την ιδιαίτερη γεύση του. Ύψιστη απόλαυση για όλους τους λάτρεις του καφέ.

Γευστικό προφίλ

Τύπος100 % αράμπικα
Καβούρδισμα
Σώμα
Οξύτητα
Άρωμα

Η προετοιμασία

Ο Dallmayr prodomo είναι ιδανικός για την κλασική προετοιμασία καφέ φίλτρου είτε με μηχανή φίλτρου, είτε με φίλτρο χειρός. Αν αποφασίσετε να επιλέξετε τον Dallmayr prodomo σε ολόκληρους κόκκους, προσέξτε να αλεσθούν ψιλά.

Συνιστούμε 6 – 8 g σκόνης καφέ ανά φλιτζάνι και μέγιστο χρόνο βρασίματος 8 λεπτά. Υπάρχουν πρακτικά κουτάλια–μεζούρες των 7 g καφέ, που διευκολύνουν τη δοσολογία.

Κατά την προετοιμασία του καφέ με φίλτρο χειρός το νερό θα πρέπει να βρίσκεται μεταξύ περίπου 92 και 95° C. Μην το βράσετε περισσότερο, γιατί διαφορετικά θα γίνουν αισθητές οι πικρές ουσίες. Ο καφές έχει την καλύτερη γεύση αμέσως μόλις έχει ετοιμαστεί. Αν περισσεύει μεγαλύτερη ποσότητα, από αυτήν που χρειάζεστε, τότε μεταγγίστε τον καφέ σε ένα θερμό.

Περισσότερες συμβουλές για την προετοιμασία



Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.