ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Bodum French Press

Το καθαρό άρωμα. Η απόλυτη απόλαυση.

Η μέθοδος French Press με τη γαλλική πρέσα, η οποία ονομάζεται και χειροκίνητη καφετιέρα, είναι ιδανική για όλους όσους επιθυμούν ακόμα περισσότερο άρωμα στον καφέ. Η απόλαυση ξεκινά ήδη από την προετοιμασία: Βλέπετε, αισθάνεστε, μυρίζετε τον καφέ, πριν τον γεμίσετε αργά με το χέρι στη γαλλική πρέσα. Ρίχνετε το καυτό νερό σταδιακά με το χέρι, το οποίο, τη στιγμή που αναμειγνύονται τα δύο συστατικά, μετατρέπεται σε έναν υπέροχο καφέ. Το καθαρό άρωμα αναπτύσσεται.

Περιμένετε για περίπου τέσσερα λεπτά και, στη συνέχεια, πιέστε μαλακά με την πρέσα το χονδροαλεσμένο καφέ προς τα κάτω. Η απόλυτη απόλαυση είναι έτοιμη. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη ότι πολλοί ειδικοί συνιστούν τη μέθοδο French Press ως την καλύτερη διαδικασία προετοιμασίας καφέ.

Εδώ σας παρουσιάζουμε μια επισκόπηση του συνόλου της γευστικής ποικιλίας των ειδών καφέ Dallmayr για γαλλική πρέσα. Αν θέλετε να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο στον κόσμο της απόλαυσης, απλά κάντε κλικ πάνω στην αντίστοιχη συσκευασία. Στο Online-Shop μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα είδη άμεσα.


French Press Selection

αρμονικός και αρωματικός, με ελαφρώς ευωδιαστή νότα
Selektion για γαλλικές πρέσες


Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.