Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ

Dallmayr French Press Selection

Στα ίχνη του αγνού αρώματος

Λεπτές νότες φουντουκιού και αμυγδάλων με φρουτώδεις χροιές ώριμων μήλων Boskoop και φλοιών πορτοκαλιού χαϊδεύουν τον ουρανίσκο. Μια ελαφριά σοκολατένια γλυκύτητα αναδύεται σταδιακά. Αυτές και παρόμοιες περιγραφές, που ακούγονται σαν κριτική ενός γευσιγνώστη κρασιού (sommelier), έχουν γραφτεί στην πραγματικότητα από γευσιγνώστες καφέ.

Σε έναν μοναδικό κόκκο κρύβονται μέχρι και χίλια διαφορετικά αρώματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει ακόμη κανείς, να τα εξερευνήσει όλα. Για να μπορέσετε να αντιληφθείτε τις διαφορετικές αποχρώσεις με τις αισθήσεις σας ακόμα και ως «καθημερινός» φίλος του καφέ, σας προτείνουμε την προετοιμασία του στη γαλλική πρέσα, που ονομάζεται και χειροκίνητη καφετιέρα γαλλικού καφέ ή cafetière. Μέσω της άμεσης επαφής του καφέ με το νερό τα πολύτιμα αρώματα απελευθερώνονται εύκολα και αναπτύσσονται πλήρως.

Απόλαυση καφέ σε όλο της το μεγαλείο

Οι κλασικοί μας καβουρδισμένοι τύποι καφέ είναι κατάλληλα χονδρόκοκκοι, ιδανικοί για προετοιμασία στη γαλλική πρέσα – και ένας είναι ο ιδανικός: Dallmayr French Press Selection. Σε συνεργασία με την BODUM® , τη δανική εταιρία σχεδιασμού στο χώρο του καφέ και του τσαγιού, αναπτύξαμε αυτό το είδος ειδικά για τη χειροκίνητη καφετιέρα γαλλικού καφέ Chambord. Ο καφές είναι ήδη χόνδροαλεσμένος, οπότε το μόνο που χρειάζεστε είναι να προσθέσετε ζεστό νερό στην καφετιέρα.

Νέα περίοδος ακμής στην κουλτούρα του καφέ-ζαχαροπλαστείου

Το κλασικό καφέ-ζαχαροπλαστείο αποτελούσε κάποτε το δεύτερο σπίτι για πολλούς από τους επισκέπτες του. Σερβιριζόταν το ένα φλιτζάνι μετά το άλλο για πολλή ώρα, με ηρεμία και στυλ. Η παράδοση αυτή με τη Dallmayr French Press Selection και τη BODUM® αναβιώνει ξανά. Μαζί εορτάζουμε την κουλτούρα του καφέ-ζαχαροπλαστείου σε μοντέρνο στυλ και σας προσφέρουμε για το σπίτι σας την εμπειρία μιας ιδιαίτερης γεύσης. Το σήμα κατατεθέν του Dallmayr French Press Selection είναι η πικάντικη νότα του. Με την προετοιμασία στη γαλλική πρέσα θα φτάσετε στα ίχνη του πλήρους αρώματός του.

Συμβουλή από τον ειδικό μας στην προετοιμασία καφέ

Αν δεν πιείτε τον καφέ σας αμέσως, μεταγγίστε τον καλύτερα σε μια τσαγιέρα προθερμασμένη με καυτό νερό. Γιατί ο καφές γίνεται πικρός παραμένοντας για ώρα μέσα στη γαλλική πρέσα, πάνω στη σκόνη των κόκκων.


Τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια;

μετάβαση στο γευστικό προφίλ

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.