ΚΛΑΣΙΚΑ ΩΡΑΙΟΣ

Dallmayr Classic

Απολαύστε και εξοικονομείστε

Αν και είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς σήμερα - ο καφές δεν ήταν πάντα η αυτονόητη καθημερινή συντροφιά μας. Ακόμη και στη δεκαετία του 1960 το ρόφημα αυτό παρέμενε για πολλούς μία οικονομικά απρόσιτη πολυτέλεια. Ο καφές αγοραζόταν συχνά σε μικρές συσκευασίες των μόλις 62,5 γραμμαρίων και χρησιμοποιούταν δύο φορές για λόγους οικονομίας. Δεν προξενεί εντύπωση λοιπόν, που η κυριακάτικη παρέα του καφέ εορταζόταν ευρέως την εποχή εκείνη.

Ο ιδανικός «καφές για αρχάριους»

Με τα αυξανόμενα εισοδήματα αυξήθηκε και η επιθυμία για καφέ – και οι τιμές του καφέ έπεσαν. Σήμερα μπορεί ο καθένας να αγοράζει τον καθημερινό του καφέ – και με τον Dallmayr Classic να απολαμβάνει δύο πλεονεκτήματα: υψηλή ποιότητα καφέ σε μια ελκυστική τιμή.

Ο Dallmayr Classic είναι ιδανικός για τους αρχάριους λάτρεις του καφέ, που υπολογίζουν την τιμή και θέλουν να επιλέξουν τη μάρκα Dallmayr. Ένας καφές – ιδανικός για κάθε περίσταση.


Τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια;

μετάβαση στο γευστικό προφίλ

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.