Κόκκοι καφέ

Ιδιαίτερη αίσθηση για το ξεχωριστό

Το μυστικό του ιδιαίτερου χαρακτήρα του καφέ Dallmayr βρίσκεται πρωτίστως στους ακατέργαστους κόκκους καφέ: Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τα ποιοτικότερα ορεινά καφεόδεντρα από τις καλύτερες περιοχές καλλιέργειας στον κόσμο. Οι σημαντικότερες χώρες από τις οποίες προμηθευόμαστε είναι η Αιθιοπία, η Παπούα Νέα Γουινέα, η Κολομβία και η Βραζιλία.

Ο δρόμος των κόκκων του καφέ είναι μακρύς. Οι υπεύθυνοι προμήθειας καφέ της εταιρείας μας φροντίζουν επιμελώς για τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας και ακολουθούν την εξέλιξη των κόκκων από τη χώρα προέλευσης μέχρι τις προθήκες των καταστημάτων.

 

 


Ο κόσμος με τις μάρκες μας

Βυθιστείτε στην ποικιλία μας

Μάρκες καφέ

Οι τρόποι προετοιμασίας

Βρείτε τον κατάλληλο καφέ σύμφωνα με το γούστο σας

Προετοιμασία

Εγγύηση ποιότητας

Ανακαλύψτε το καλύτερο από τα κάλλιστα
Εγγύηση ποιότητας

Διάρκεια στο χρόνο

Μάθετε πού και πώς δραστηριοποιούμαστε
Διάρκεια στον χρόνο

Καφεγνωσία

Μάθετε τα πάντα γύρω από το συναρπαστικό θέμα του καφέ
Καφεγνωσία


Οικογενειακές επιχειρήσεις αντί για μεγάλες φυτείες

Οι κόκκοι αράμπικα από τα υψίπεδα της Αιθιοπίας παραμένουν η βάση για σχεδόν όλα τα είδη καφέ της Dallmayr. Στη χώρα αυτή της ανατολικής Αφρικής επικρατεί ένας ιδανικός συνδυασμός εύφορου εδάφους, υψομέτρου και κλίματος. Ακόμη και σήμερα συλλέγονται καρποί από δέντρα καφέας, που μεγαλώνουν αυτοφυώς σε παρθένα δάση ή καλλιεργούνται σε μικρές αγροτικές φυτείες.

Ποιότητα από τον κόκκο μέχρι το φλιτζάνι

Οι γευσιγνώστες μας αποκτούν ιδία άποψη επί τόπου έχοντας στενή επικοινωνία με τους καλλιεργητές. Αποκτούν μια αίσθηση ήδη από τους καρπούς του καφέ στους θάμνους σχετικά με την ποιότητα που θα έχουν οι κόκκοι και τελικά ο καφές στο φλιτζάνι. Αγοράζουν μόνο καφέ που έχει ωριμάσει σιγά-σιγά πλήρως σε κλιματολογικά κατάλληλα υψόμετρα και έχει συλλεχθεί και υποβληθεί σε επεξεργασία προσεκτικά. Οι καρποί του καφέ ακόλουθα «καθαρίζονται» σε μια ειδική διαδικασία η οποία χρησιμεύει για τον πρόσθετο εξευγενισμό του ακατέργαστου καφέ.

Γευσιγνωσία καφέ

Ευτυχώς που υπάρχει ακόμα κάτι τόσο καλό

Στη Γερμανία οι γευσιγνώστες μας ελέγχουν έως 400 φλιτζάνια καφέ ημερησίως, προκειμένου να εξετάσουν τις διαφορετικές παρτίδες και να καθορίσουν τις μείξεις. Η πρόκληση είναι, παρά τις κυμαινόμενες συγκομιδές, να επιτυγχάνεται πάντοτε το ίδιο προφίλ γεύσεων στα διαφορετικά είδη καφέ Dallmayr. Έτσι σας εγγυόμαστε ότι για παράδειγμα ο καφές σας prodomo ή Crema d'Oro θα έχει πάντοτε την ίδια ωραία γεύση.

ERLEBNIS ESPRESSO
TIPPS VOM
PROFI

Schöner
Schichten 

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.